Nieuws/Lifestyle
919725
Lifestyle

Porsche RS Fest in Rosmalen

Liefhebbers van het Duitse sportwagenmerk doen er goed aan om het weekend van 6 en 7 september in hun agenda vrij te houden. Dan vindt in het Autotron in Rosmalen voor de tweede maal ’RS Fest’ plaats, een groot evenement helemaal in het teken van Porsche.

Vooruitgang

In de hallen van Autotron zullen tal van Porsche-specialisten zich presenteren met de meest bijzondere modellen van het merk. Ook accessoires, onderhoud en tuning komen hierbij aan bod. Er is tevens een thema-expositie ter gelegenheid van veertig jaar Porsche 911 Turbo. Alle modellen van deze supersnelle uitvoering geven een mooi beeld van de vooruitgang door de jaren heen. Uiteraard is er evenals vorig jaar een speciale expositie met diverse politie-Porsches, waar ook de laatste exemplaren van het boek ’Baas van de Snelweg’ zullen worden aangeboden, over de geschiedenis van de Porsche bij de Algemene Verkeersdienst in Driebergen.

Prominente coureurs

Ook dit jaar zijn er enkele prominente coureurs op RS Fest aanwezig voor een Meet & Greet en een signeersessie. Op zaterdag 6 september om 14.00 uur is de vroegere Porsche-coureur en tweevoudig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep in Rosmalen en op zondag zijn oud Formule 1-coureur Jan Lammers en State of Art-eigenaar (en Porsche-verzamelaar) Albert Westerman te gast. RS Fest is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro, maar wie vooraf kaarten besteld via www.rsfest.nl krijgt 10 procent korting.