Nieuws/Lifestyle
936194
Lifestyle

Renault Clio Initiale Paris zo goed als klaar

Renault introduceert later dit jaar zijn luxe-label Initiale Paris als eerste op de Clio. Deze uitvoering is al zo goed als klaar, want een oplettende spotter zag de auto al ongecamoufleerd op straat staan.

De Initiale Paris-lijn is te vergelijken met de DS-lijn van Citroën of de Vignale-lijn van Ford. De Clio zal de eerste Renault zijn die een Initiale Paris-uitvoering krijgt. Op de foto's op het Franse forum Worldscoop.fr zien we nieuwe wielen en een opvallende metallic beige kleur. De koplampen hebben een nieuw design, waarbij ook de naam Initiale in lichtunit is verwerkt. Die naam komt ook weer terug op de achterzijde van de Clio.

Leer

Een blik in het interieur onthult dat de Clio is voorzien van luxe met leer beklede stoelen die zijn uitgevoerd in twee kleuren. Ook de armsteun en de handrem zijn met leer afgewerkt en waarschijnlijk zal dit ook terugkomen in de rest van het interieur.

Parijs

De Clio Initiale Paris zal komende oktober op de autoshow in Parijs zijn publieksdebuut beleven en voor die tijd al een keer officieel gepresenteerd worden. Na de Clio zullen in de toekomst ook andere modellen van Renault de Initiale Paris-behandeling krijgen, waaronder de nieuwe Espace waarvan vorig jaar al een concept car met de naam Initiale Paris verscheen.