Nieuws/Lifestyle
941393
Lifestyle

Op 5, 6 & 7 augustus  

OPROEP: The Intense Cupra Event

SEAT & clubringburg organiseren op 5, 6 & 7 augustus een absoluut uniek evenement dat echte liefhebbers in staat stelt diepgaand kennis te maken met de 280 pk sterke, supersnelle Leon Cupra, die als eerste voorwielaangedreven productieauto onder de acht minuten dook op de Nordschleife.

Testredacteur Thomas Bangma en zijn ervaren collega-instructeurs van de Rensportschool Zandvoort (RSZ) geven een gedegen rijtraining op de uitdagende wegen in de Eifel, waarbij elke equipe van 2 deelnemers de beschikking heeft over een Leon Cupra. Daarnaast maken de deelnemers kennis met de legendarische Nordschleife; ze ondervinden tijdens een zelf gereden ronde en een zeer snelle demonstratieronde aan den lijve wat de Leon Cupra presteert in de Groene Hel! Er wordt uitstekend gegeten en heerlijk geslapen in de rustgevende en comfortabele ambiance van een landgoed (Landgut Strumpffabrik te Kerpen) in de Vulkaneifel.

Deelname is uitsluitend mogelijk met 2 personen van minimaal 18 jaar die in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs en een ID-kaart. Per deelnemer wordt een bijdrage in de kosten van € 280,-- gevraagd (€ 560,-- per equipe) en op basis van de aanmeldingen worden vier Autovisie-equipes door middel van loting geselecteerd. Gelieve de genoemde data na inschrijving voor het evenement vrij te houden. Uiterlijk 21 juli ontvangen de uitverkorenen gedetailleerde informatie. Afhankelijk van de indeling zal er met een Leon Cupra naar de Eifel of weer terug naar Leusden worden gereden. Inschrijven kan tot 14 juli via redactie@autovisie.nl, o.v.v. ‘SEAT Nürburgring’