Lifestyle/Reizen
944719
Reizen

Lezersaanbieding

Reizen per Al Andalús

— Al Andalús is een van de meest exclusieve privétreinen ter wereld. De luxe salon- en slaaprijtuigen zijn perfect bewaarde exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. De trein is dé ideale uitvalsbasis voor excursies in enkele van de mooiste steden van Spanje die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Het is ook een reis door gastronomisch Spanje, met heerlijke gerechten, regio-specialiteiten en topwijnen.

Al Andalús is een van de meest exclusieve privétreinen ter wereld. En jij kunt mee! De luxe salon- en slaaprijtuigen zijn perfect bewaarde exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. De trein is dé ideale uitvalsbasis voor excursies in enkele van de mooiste steden van Spanje die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Het is ook een reis door gastronomisch Spanje, met heerlijke gerechten, regio-specialiteiten en topwijnen. Kortop: een pracht van een lezersreis.

Dag 1

Aankomst in Sevilla. Transfer naar het 5-sterren Hotel Alfonso XIII voor 1 nacht verblijf. ‘s Avonds diner.

Dag 2

Na een stadstour in Sevilla gaat u aan boord van de Al Andalús. Neem intrek in uw eigen compartiment met badkamer, uw privédomein gedurende 5 nachten. Vertrek richting Córdoba.

Dag 3

De rondleiding in Córdoba brengt u bij de Mezquita kathedraal, de voormalige moskee en de Alcázar-vesting met prachtige tuinen. 's Avonds arriveert de trein in Aranjuez, koninklijk zomerverblijf sinds de 16e eeuw.

Dag 4

Boeiende excursie in Toledo met zijn talloze kerken, paleizen, huizen in oosterse stijl en smalle straatjes. Geniet van vrije tijd in de middag. Tijdens het diner rijdt de trein door naar El Escorial.

Dag 5

Geniet in Ávila van het uitzicht op de schoonheid van Castilië: gotische landhuizen, smalle straatjes, Romaanse kerken en de stadsmuur met 28 torens. ‘s Middags bereikt de trein León waar u de gotische kathedraal bezoekt.

Dag 6

Bezoek aan een bodega met wijnproeverij In de wijnstreek Ribeira Sacra. Daarna een riviercruise in de spectaculaire Sil Canyon. ’s Middags aankomst in Ourense aan de Rio Miño.

Dag 7

Verken Ourense op eigen gelegenheid. Na de lunch in de trein aankomst in Santiago de Compostela. Tijdens de stadstour bezoekt u de beroemde kathedraal. Twee nachten verblijf in de 5-sterren Parador Santiago de Compostela.

Dag 8 Rias Baixas, boottocht in het gebied met fjorden en vele eilanden voor de Atlantische kust. Bij mooi weer is er ook een excursie naar de Cies-eilanden in het Islas Atlanticas National Park. Tenslotte bezoek aan het vissersdorpje Combarro.

Dag 9 Transfer naar de luchthaven van Santiago de Compostela.

Reisdata en prijs

29 augustus t/m 6 september 2018

Reissom vanaf € 5.960 p.p.

Inbegrepen

· Treinreis Al Andalús: Sevilla-Santiago de Compostela, incl. 5 nachten privé-compartiment met badkamer

· 1 nacht in het luxe Hotel Alfonso XIII in Sevilla en 2 nachten in luxe Parador in Santiago de Compostela

· Alle maaltijden incl. wijnen, bier, fris en water

· Alle excursies en boottochten

Niet inbegrepen:

· Vluchten Amsterdam-Sevilla en Santiago-Amsterdam (ca. €250 p.p. incl bagage)

· Overige drankjes tijdens de reis

· Fooien

Reserveren

Incento Treinreizen

Tel. 035-6955111

info@incento.nl

www.incento.nl