Nieuws/Lifestyle
957800
Lifestyle

Wereldkampioen in de Alfa Romeo 4C

Het lijkt alsof Italië wereldkampioen voetbal is geworden en wij de beker komen brengen. Zo voelt het als met een Alfa Romeo 4C door de Dolomieten rijdt voor een Stuurmanswegensverhaal.

De spectaculaire Alfa Romeo 4C voelt zich helemaal in zijn element in de Italiaanse Alpen. Met snelle bochten in de valleien en krappe hairpins slingert het Italiaanse asfalt zich door de prachtige bergen. De lichtgewicht sportauto van slechts 895 kg heeft 240 pk om de beklimmingen razendsnel af te leggen. De afdalingen verlopen in moordend tempo door de uitstekende remmen en de geweldige wegligging. De bergpassen zijn niet alleen een uitdaging voor de enthousiaste stuurman, maar ook voor de hobbyfotograaf. Het ene verbijsterend mooie vergezicht wordt na een bocht afgewisseld voor een nog fraaiere. Uitetaard is er in de Dolomieten ook volop gelegenheid om van de Italiaanse keuken te proeven.

Magazine

In Autovisie nummer 13 ligt op donderdag 19 juni in de winkel en daarin staat de complete reportage met de Alfa Romeo 4C in de Dolomieten.

Alvast kijken hoe we zijn gereden? Klik hier de link aan voor onze 400 kilometer lange route.