Nieuws/Lifestyle
957847
Lifestyle

Stromae onthult nieuwe clip

VIDEO - Stromae heeft zijn officiële clip voor 'Ta fête' online gezet. Het is een soort alternatieve versie van 'The Hunger Games' geworden waarin de zanger als kolonel een wedstrijd uitschrijft voor een groot publiek.

Paul van Haver, zoals Stromae echt heet, geeft in het AD toe dat hij door zijn succes in een lastige spagaat terecht is gekomen. "Het is soms moeilijk om een priveleven te hebben, ja." Ik vrees dat ik er bij thuiskomst na de tournee achter kom dat mijn eigen leven is verdwenen. Op dit moment is werken mijn leven. En andersom. Dat is niet goed voor een mens, dat voel ik. Maar ik kan nu geen 'nee' zeggen."

"Het is zwaar om tijd te maken voor wat ik wil doen, omdat Stromae zo veel tijd opslokt", gaat hij verder. "Het vervelende van het leven op tournee is dat ik steeds te druk ben, wanneer vrienden me bellen. Als ik even thuis ben, moeten zij zich aanpassen aan mijn agenda, terwijl zij ook een eigen leven hebben. Dat is scheef." En ook stelt het zijn liefdesleven danig op de proef. "Ja, ik heb een vriendin. Tenminste, dat hoop ik nog."

Klik hier om de nieuwste clip van Stromae te bekijken.