Nieuws/Lifestyle
975894
Lifestyle

Saleen hijst Tesla Model S in trainingspak

In New York kan de Amerikaanse tuner en supercarbouwer Saleen eindelijk het doek trekken van een sportiever aangeklede versie van de Tesla Model S. Maar aangezien Saleen zich niet in kan houden, worden er nu al enkele teasers de wereld ingestuurd.

Uitlaten

De zogenoemde ‘Saleen Tesla Model S sports car’ is feitelijk niets meer dan een Tesla Model S met een trainingspak. Ten opzichte van een reguliere Model S is met name de voorkant behoorlijk aangepast. Het model heeft een andere motorkap en een gewijzigde voorbumper. Aan de achterzijde zien we een forse diffuser. Uitlaten ontbreken, want er valt natuurlijk niets uit te stoten.

Zomer

Het blijft niet alleen bij show, want Saleen wil Model S-rijders daadwerkelijk de mogelijkheid geven om deze sportieve bumperkit te bestellen. Volgens Saleen moet dat al rond de zomer kunnen.

“Ik heb de visie van Tesla altijd gewaardeerd. We delen een verlangen om auto’s te produceren die niet afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen”, vertelde Steve Saleen, CEO van Saleen Automotive, eerder.