Nieuws/Lifestyle
977696
Lifestyle

Sylvia Hoeks ster in Parijs

De film 'The Best Offer' waar de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks een van de hoofdrollen vertolkt, beleeft na Italië ook een spectaculaire galapremière in Frankrijk.

De thriller van Oscarwinnaar Giuseppe Tornatore doet het internationaal erg goed. In Italië is 'The Best Offer' ('La migliore offerta') met een opbrengst van 12 miljoen dollar al een van de meest succesvolle bioscooptitels van de afgelopen jaren.

Vanavond gaat de film ook in Parijs groots in première op de Champs d'Elysee. Verwacht wordt dat Sylvia Hoeks naast de Italiaanse regisseur Tornatore op de rode loper zal verschijnen.

De thriller werd eerder al uitgebracht in Duitsland, Rusland, Portugal, Hongarije, Servië, Spanje en Australië. Het is nog niet bekend of de film van de Italiaanse regisseur ook in Nederland in de bioscopen zal draaien.

Film

'The Best Offer' vertelt het verhaal van Virgil Oldman een excentrieke veilingverkoper, gespeeld door Geoffrey Rush, die een obsessie ontwikkelt voor Claire( Sylvia Hoeks) de erfgename van een waardevolle kunstcollectie.

Tornatore won in 1990 een Oscar voor zijn film 'Cinema Paradiso'. De 30-jarige Hoeks was onder meer te zien in Bro's before Ho's, 'Het Meisje en de Dood' en de Duitse komedie Vatertage.