Nieuws/Lifestyle
983689
Lifestyle

Bioscoopgevoel in Renault Scénic

Met het oog op de vakantieperiode komt Renault met een actiemodel van de Scénic waarbij de extra aankleding vooral de inzittenden moet aanspreken. De toevoeging R-Cinéma in de naam verklapt al wat je als koper kunt verwachten.

De Série Limitée R-Cinéma is er als Scénic en als Grand Scénic. Als basis dient het Expression-niveau. Voor deze gelegenheid is de uitrusting aangevuld met zaken als een DVD-systeem inclusief twee breedbeeldschermen, radio met vier speakers, stuurkolombediening en kunstlederen bekleding.

De beeldschermen zijn in de voorste hoofdsteunen opgenomen en het gehele entertainmentsysteem is met twee afstandbedieningen in en uit te schakelen. Vliegtuigtafeltjes aan de rugleuning van de voorstoelen moeten het bioscoopgevoel achterin vergroten. Daar blijft het niet bij. Voor de bestuurder heeft Renault het R-Link multimedia- en navigatiesysteem met een Europese kaart aangebracht.

Prijzen

Renault vraagt voor het actiemodel minimaal € 27.690,-, waarmee de ruimtewagen € 1.500,- duurder is dan de Expression. De vijfzitsversie Grand Scénic vergt een extra investering van € 1.200,-. Twee stoelen extra in de Grand brengt de prijs van de auto op € 29.790,-. De R-Cinéma is verkrijgbaar met een 1.2 turbomotor met 115 of 130 pk of de oliegestookte 1,5 liter met 110 pk.