Nieuws/Lifestyle
995425
Lifestyle

"No turning back"

VIDEO: Lamborghini’s Hexagon project deel 2

VIDEO - Zie hier deel twee van het Hexagon project van Lamborghini. De video, getiteld Hexagon project - Episode 2 "No turning back", brengt ons weer een stapje dichter bij de onthulling van de Gallardo-opvolger.

Opfrissen

Even het geheugen opfrissen: in de videoserie Hexagon project volg je als kijker drie vrienden met maar één missie: voor de officiële onthulling wil het drietal de Gallardo-opvolger hebben gezien in Sant'Agata Bolognese, de thuisbasis van Lamborghini. In de eerste aflevering (Hexagon Project - Episode 1 "The Plan") liet de autobouwer ons kennismaken met de drie heren en zagen we ze in het vliegtuig richting Sant'Agata Bolognese stappen.

Stiekem

In deel twee zijn ze aangekomen bij Lamborghini en lopen ze mee in een rondleiding door het museum dat gevestigd is bij de fabriek. De drie heren lopen stiekem weg van de rondleiding en gaan op onderzoek uit. Maar de Gallardo-opvolger, die vermoedelijk Cabrera gaat heten, krijgen ze nog niet te zien. Er volgen nog twee video’s, dus Lamborghini houdt het spannend!

 

Klik hier indien de video niet zichtbaar is.

 

DEEL 1

 

Klik hier indien de video niet zichtbaar is.

 

Autovisie TV reed onlangs met de opgefriste versie van de Lamborghini Gallardo: