Nieuws/Lifestyle
995535
Lifestyle

Extra veel pk's voor Range Rover Evoque

Land Rover presenteert twee nieuwe uitvoeringen van de Range Rover Evoque. De Autobiography biedt extra veel luxe en Autobiography Dynamic doet daar nog een lading meer vermogen bij.

De Range Rover Evoque Autobiography Dynamic heeft de 2.0 benzinemotor die we al kennen, maar het vermogen is verhoogd van 240 pk naar 285 pk en 400 Nm. De automatische versnellingsbak met negen verzetten reageert volgens de autobouwer nog scherper op sportief rijgedrag. Hij is in de speciale kleur 'Phoenix Orange' leverbaar.

Autobiography

Mocht je wel op zoek zijn naar meer luxe, maar het extra vermogen niet belangrijk vinden, dan is er de Range Rover Evoque Autobiography. Die is te krijgen met 240 pk 2,0 liter benzinemotor of 190 pk dieselmotor. De Autobiography onderscheidt zich van andere Evoques door een iets andere grille, gewijzigde kop- en achterlichten en speciale 20 inch wielen.

Het interieur kenmerkt zich onder andere door luxe lederen bekleding. Autobiography-logo's zijn terug te vinden op de hoofdsteunen en de verlichte dorpels.

Genève

De nieuwe uitvoeringen van de Evoque maken hun debuut op de autoshow van Genève begin maart.