Nieuws/Lifestyle
996758
Lifestyle

Vaste verkering? Dat nooit!

Filmrecensie| That awkward moment

Scharrel na scharrel scoren de boezemvrienden Jason, Daniel en Mikey. Maar één gouden date-regel houden de notoire vrouwenversierders in ere: maatjes gaan voor de meiden. Maar dan worden de jongens toch onverhoopt verliefd.

That awkward moment van debuterend regisseur Tom Gormican heeft veel weg van het thematisch vergelijkbare Bro’s before ho’s. Maar waar deze grove Nederlandse romkom van de New Kids-bende nog een hart en ziel had, grossiert zijn Amerikaanse geestverwant in open deuren en voorspelbaarheid. En dat is zuur voor de sympathieke hoofdrolspelers Zac Efron (The lucky one), de frisse Imogen Poots (A late quartet), Miles Teller (Footloose) en Michael B. Jordan (Fruitvale Station).

Het drietal doet z’n stinkende best, maar verzuipt in een oppervlakkig scenario vol flauwe grappen over masturbatie, neppiemels en viagra. Want wat te doen als je met een loeiende erectie van vier uur opeens moet plassen? Horizontaal en met je gezicht naar beneden op de wc-pot gaan liggen en de boel laten lopen. Weten we dat ook weer.