Nieuws
1010560
Nieuws

Onze feelgood deskundige geeft  De peptalk van de week

Ik kom overal zijn ex-vriendinnen tegen!

De peptalk van de week. Hierin behandelt onze feelgood deskundige Lisa Portengen elke week een lezersvraag op haar inspirerende en positieve manier. Advies zoals een echte vriendin je ook zou geven.

Beste Lisa,

Ik heb nu een jaar een fijne relatie met een man maar hij heeft zoveel exen lijkt wel! Als we uitgaan is de kans groot dat we er één tegenkomen. Dan komt er weer een mooie vrouw naar hem toe en sta ik daar een beetje bij. Ik voel me daar heel onhandig bij en weet niet hoe daar mee om te gaan. Het liefst wil ik dan weg. Wat kan ik dan doen?

Groetjes,

Paula

 

Lieve Paula,

Gefeliciteerd Paula! Je hebt een relatie met een aantrekkelijke charmante man. En ja, dat is dan wel een man die al veel vriendinnen heeft gehad en blijkbaar ook nog zo toegankelijk is voor ex vriendinnen dat ze even gedag komen zeggen.

Dat zijn wel vaak leukerds is mijn ervaring. En jij bent het dus geworden! Jij bent de vrouw waar hij nu voor kiest. Met jou gaat hij uit, jouw jas neemt hij aan, voor jou bestelt hij een wijntje en met jou gaat hij weer mee naar huis. Wat een feest. Blijf focussen op wat je hebt en wat je wel wilt. Waar jij je op richt wordt sterker. Wat zou je willen dat hij doet? Misschien kan hij iets heel kleins doen wat jou echt een goed gevoel kan geven op het moment dat er een ex vriendin bij jullie komt staan. Een kleine aanraking? Een knipoog? Even een momentje 'samen' creëren? Je zou het best wel eens met hem daarover kunnen hebben. Zeg dan vooral datgene wat jij fijn zou vinden.

Dat is positief en daar kan hij vast iets mee. Ook wil ik je een opdrachtje geven. Als er een vrouw bij hem staat, denk dan eens lieve gedachtes over jezelf. Iets heel liefs, iets waar jij echt trots op bent. Jij bent zo geweldig! Focus je op jezelf. Krul je mondhoeken omhoog en hou van jezelf. Laat jezelf op zo'n moment niet in de steek en blijf positief. Een mooie oefening in 'bij jezelf blijven' niet waar?

Kijk ook eens rond in jullie omgeving. Is er niet een leuke nieuwe uitgaansplek? iets waar jullie allebei nog niet geweest zijn? Ontdek samen nieuwe dingen. En vooral als laatste lieve mooie Paula: Geniet van de liefde! Hoeraaaaa het is toch een feest! 

Groetjes,

Lisa

 

Lisa Portengen

is onze feelgood-deskundige en geeft wekelijks een peptalk op verschillende thema's uit het leven en vragen van vrouwen. Gewoon, voor een fijne boost, voor een andere manier van denken of wat tips. 

Meer Lisa op Smart&Sexy

Heb je ook een vraag voor Lisa mail die dan naar [email protected] ovv Lisa