Nieuws
1013092
Nieuws

Twee extra concerten 'De Vrienden van' 2015

De Vrienden van Amstel LIVE! 2014 is donderdagavond niet onopgemerkt van start gegaan. Na de succesvolle ouverture werden in één dag al 40.000 kaarten voor editie 2015 verkocht. De organisator gooit daarom per direct twee extra concerten in de verkoop.

Kaarten voor de shows op 28, 29, 30 en 31 januari volgend jaar zijn alweer schaars. De nieuwe data die nu bekend zijn gemaakt zijn zaterdag 24 en zondag 25 januari.

Organisator Tribe sprak eerder deze week van een ideaal aantal van acht concerten per reeks. Vorig jaar telde De Vrienden van Amstel LIVE! negen data, inclusief een benefietconcert. Of er nog meer dan de nu zes aangekondigde shows bij komen in 2015 is niet bekend, maar valt wel te verwachten. De afgelopen vijf edities was het muziekevenement telkens uitverkocht.

Deze en komende week vinden sowieso nog zeven concerten plaats in Ahoy in de huidige zestiende jaargang. Naast Guus Meeuwis, Golden Earring, Racoon en Nick & Simon zijn verrassend genoeg ook o.a. Marco Borsato, Kane, Trijntje Oosterhuis en Waylon van de partij.

Kaarten gaan vandaag om 17 uur in de verkoop.