Nieuws/Binnenland
1014920
Binnenland

Zoektocht naar verdwenen vrouw Zevenbergen

In Zevenbergen is zondagmiddag druk gezocht naar de 36-jarige Claudia Oskam die sinds vrijdag vermist is. Haar ex-man (39) is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. De politie verdenkt hem ervan dat hij iets met de verdwijning van zijn ex te maken heeft. Zijn woning is afgezet met linten en wordt door agenten bewaakt.

De vrouw is vrijdagmiddag voor het laatst gezien bij het huis van haar ex-man. Daar stond ook haar auto. Familieleden en vrienden namen het initiatief tot de zoektocht. De politie heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet, die onder meer met familie en buurtbewoners hebben gesproken.

Zaterdag kon de politie nog niet alle middelen inzetten om Oskam op te sporen: dat kon alleen als er bijvoorbeeld zelfmoord of een misdrijf wordt gevreesd of als het om een minderjarige gaat, legt een woordvoerder uit. Nu de politie „nog steeds geen indicatie heeft waar gezocht moet worden”, wordt intensiever gespeurd. Rechercheurs hebben ook tips over Oskams mogelijke verblijfplaats nagetrokken, maar zonder resultaat.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop