Nieuws/Binnenland
1016080
Binnenland

NIEUWS

Schouten Global ook achter VOR-boot Bekking

Schouten Global steunt Team Brunel van schipper Bouwe Bekking als sponsor voor de Volvo Ocean Race 2014-15. Daarnaast onthulde het professionele trainingsbedrijf dat het ambities heeft voor een eigen campagne in de volgende editie.

Volgens Schouten Global vormen de Volvo Ocean Race en het Nederlandse team voor hen een natuurlijke fit als sponsor. Ze zullen Team Brunel assisteren bij het selectieproces van de bemanning, dat vandaag op 10 januari van start gaat.

Niet eenmalig

Schouten CEO Marcel van Bronswijk voegt eraan toe: 'Wat ons betreft is de sponsoring niet eenmalig. Het is onze ambitie om hoofdsponsor te worden van een team in de Volvo Ocean Race 2017-18. Dit past bij onze trainingsaanpak van werknemers en teams: stel jezelf een doel, maak een plan, probeer het uit, leer ervan, pas je plan aan en doe het nogmaals. Hierdoor ontstaan blijvende verbeteringen in organisaties."

Ambitieus

Volvo Ocean Race CEO Knut Frostad zei verheugd te zijn om zo een gerespecteerd en ambitieus bedrijf te verwelkomen in de 'familie' van één van de meest prestigieuze evenementen van het professionele offshore circuit. 'Sailing Holland, dat het Team Brunel-project managet, heeft een sterke partner om hun ambities voor Nederlands' succes in de komende Volvo Ocean Race te realiseren", aldus Frostad.