Nieuws/Binnenland
1016081
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Is dit kunst of is dit watersport?

'Hierbij een foto van de Pampus 430 dag na Kerstmis 2004 te Loosdrecht. Geen wind, temperatuur – 2 graden.' Tot zover de bijgevoegde beschrijving over de naar ons opgestuurde foto, gemaakt door fotograaf A. van Bemmel. Wat de redactie betreft is dit een van de mooiste en meest tijdloze watersportfoto´s die we in maanden gezien hebben.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een speciale watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met boten of watersport. Het mag een foto van een internationaal bekende fotograaf zijn, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Redactie

Misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportportaal van Nederland. Zet er wel even een telefoonnummer bij - alleen bestemd voor de redactie natuurlijk - want vaak blijkt dat we nog vragen hebben naar aanleiding van uw inzending.