Nieuws/Binnenland
1016437
Binnenland

DWDD blijft goed scoren op Nederland 1

De verhuizing naar Nederland 1 en een vroeger aanvangstijdstip heeft het VARA-programma De Wereld Draait Door geen kwaad gedaan. Trok het programma op Nederland 3 gemiddeld 1,2 miljoen mensen, deze week stemden gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers af op de talkshow. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het spelprogramma Wie is de Mol is opnieuw een kijkcijferhit. De tweede aflevering donderdag trok ruim 2,3 miljoen kijkers, de eerste aflevering een week eerder 2,8 miljoen.

Het nieuwe realityprogramma Utopia op SBS6 begon maandag met 1,5 miljoen kijkers en bereikte donderdag ruim 1,2 miljoen mensen.

John de Mols Utopia staat met dit resultaat niet in de top 5 van best bekeken programma's op donderdag. Het NOS Journaal van 20.00 uur bekleedt de eerste plaats met 2,5 miljoen kijkers, Wie is de Mol is tweede, de RTL4-soap Goede Tijden Slechte Tijden met 1,7 miljoen belangstellenden derde, DWDD vierde en op de vijfde plaats het BNN-reisprogramma Floortje naar het Einde van de Wereld met ruim 1,3 miljoen kijkers.