Nieuws/Binnenland
1017198
Binnenland

Onderzoek naar mysterieus overlijden Spaanse

De politie roept de hulp in van het publiek vanwege het mysterieuze overlijden van een jonge Spaanse vrouw in Roosendaal op 31 december. De 31-jarige vrouw overleed in het ziekenhuis maar de doodsoorzaak is nog onbekend. Wel is duidelijk dat agenten haar enkele dagen eerder midden in de nacht in verwarde toestand aantroffen in een tuin in Roosendaal. Uit haar verwarrende verhaal van destijds concludeert de politie dat ze op maandagavond 27 december in Roosendaal uit een auto is gestapt of gesprongen en dat zij persoonlijke spullen heeft weggegooid.

Bewoners wordt gevraagd om uit te kijken naar een bruine koffer, een witte jurk, witte blouse, een groene spijkerbroek en een paar schoenen. De politie heeft in de buurt al brieven verspreid.

De vrouw werd na het gesprek met de politie voor medisch psychiatrische hulp naar het ziekenhuis gebracht waar ze korte tijd later overleed. „Het is een hele aparte, vage zaak. Haar verhaal is niet compleet. De recherche zit met veel vragen die we haar niet meer kunnen stellen”, aldus een woordvoerster dinsdag. De politie maakt vooralsnog niet meer details bekend over de identiteit van de vrouw.