Nieuws/Buitenland
1018009
Buitenland

Man doodt vrouw, kind en zichzelf in België

Een man heeft in het Oost-Vlaamse Moerbeke zijn ex-vriendin en hun zoontje om het leven gebracht en daarna de hand aan zichzelf geslagen. „Alles wijst op een gezinsdrama, maar dat moet nog onderzocht worden”, liet een woordvoerster van het parket zondag weten. Eerder leek het erop dat het voormalige stel getrouwd was geweest, maar later bleek dat niet te kloppen.

De 33-jarige vrouw werd zondagmorgen als eerste gevonden in een woning. Haar 4-jarige zoontje was toen spoorloos. Tijdens een grote zoekactie met onder meer speurhonden en een helikopter werd het jongetje dood teruggevonden in de bossen. Daar lag ook het lijk van de man, een boswachter van 60. „Er zijn momenteel geen aanwijzingen dat er andere personen betrokken waren, maar alles wordt onderzocht”, aldus de zegsvrouw.

Ook zal nog moeten blijken hoe de drie precies om het leven zijn gekomen. Het voormalige stel zou om 6 uur 's ochtends een grote ruzie hebben gehad, schrijven Vlaamse media. De vrouw had ook een dochtertje, dat dit weekend ergens anders was.