Nieuws/Binnenland
1018300
Binnenland

NIEUWE BOTEN

Mulder Favorite 1500

De Mulder Favorite is een motorjacht van een familiebedrijf met 75 jaar ervaring. Deze 15 meter boot is een van de kleinere modellen, want op de splinternieuwe werf maken ze jachten tot wel 33 meter.

Een echte superjachtbouwer dus, met klanten over de hele wereld tot in Australië aan toe.

Bijzonder is het prachtig gelakte houtwerk, massief teak, 15 mm dik en minstens 12 x gelakt. Dat geeft een geweldige chique uitstraling.

Je kunt er 40 km/u mee varen, maar ook lekker rustig mee toeren. Eigenlijk gaat het niet om de snelheid, maar om gezelligheid en vaarplezier. 

Tussen de kuip en de salon is een raam dat je kunt laten zakken om het interieur lekker door te waaien en de salon bij het achterdek te trekken.

Het interieur heeft door het white wash teak een beach house uitstraling. Een boot waar het niet uitmaakt dat je met zand aan je blote voeten binnenloopt. Maar de indeling en de sfeer kunnen de klanten natuurlijk zelf bepalen.

Ook mooi is het elektrische schuifdak, de airco, de vaatwasser en buiten is er een garage voor de bijboot.  Dit aluminium rondspant jacht is 1495 m lang, weegt 20 ton en loopt met twee 430 pk dieselmotoren 24 knopen.

Natuurlijk valt deze boot in hogere prijssegment, want de prijs is op aanvraag.

Technische gegevens:

Lengte 14.99

Breedte 4.80

Waterverplaatsing 18,5 ton

Motorisering: 2 x 430 pk diesel

Werf Mulder Shipyard

Prijs op aanvraag