Nieuws
1020550
Nieuws

Hotelservice anno 2014

Wat kun je verwachten als je incheckt in een hotel in 2014? Hier zes hotels die voorop lopen.

1. Een kussenmenu is zo 2010. Het Milestone Hotel in London laat gasten kiezen uit een selectie van zeep van wereldberoemde parfumfabrikanten. Het 'zeepdienblad' bestaat uit een grote diversiteit; of je nu een Pears Original wilt of meer luxe zoals de Aloë Vera van Crabtree & Evelyn, sandelhout, geitenmelk of lavendel. En bij aankomst kun je kiezen uit een kopje groene thee of een glas champagne.

 

 

 

2. Houd je van reizen maar ben je klaar met de hoge data roamingkosten bij thuiskomst? Het Mira Moon in Hong Kong geeft gasten een Samsung telefoon gedurende hun verblijf in het hotel met gratis apps voor het restaurant, routebeschrijvingen en kortingen speciaal voor hotelgasten.

 

 

3. Bali en spa's gaan hand in hand maar hoe zit het met spa-behandelingen voor kinderen? Het Sentosa Seminyak biedt een spa-menu aan speciaal voor kinderen van twaalf haar en ouder. Ze kunnen kiezen uit een voetbehandeling, massages, mani- en/of pedicure of de Mam en ik-package, waarin je samen met mams kunt genieten.

 

 

4. Het is niet ongebruikelijk om toeristen met een tablet te zien rondlopen, maar bij het Burj Al Arab in Dubai biedt iedere gasten bij het inchecken een 24-karaats gouden iPad aan. Deze tablets fungeren als een virtuele conciërge, geladen met informatie over alle hoteldiensten, het restaurant, de spa, butlerdiensten en huishoudelijke diensten. De iPads zijn speciaal ontworpen voor het 'zelfuitgeroepen' meest luxe hotel ter wereld en zijn ingegraveerd met het loge van het hotel.

 

 

5. Heb je haast met het inchecken van je kamer omdat je een zakelijke bijeenkomst hebt of een reservering in een restaurant? In de Affinia Hotels in New York loopt een Chief Comfort Officer rond die personeel erin traint om de lichaamstaal te lezen van gasten. Sta je met je voeten richting de uitgang betekent dat je haast hebt en wees dan niet verbaasd als een personeelslid je benadert om je check-in te bespoedigen.

 

 

6. Las Vegas heeft de naam de thuisbasis te zijn van de grootste hotels ter wereld. Twaalf van de twintig grootste hotels over de hele wereld vind je langs de Las Vegas Strip, maar er vind nu een ommekeer plaats. Groter is niet langer beter, waardoor voor kleinere boutique hotels nu plaats is. Zo is het 181-kamers tellende Nobu Hotel geopend in Caesars Palace en drie kleinere panden zullen in 2014 hun deuren aan de Strip openen, waaronder de 'slechts' 188 kamers tellende Gansevoort Las Vegas.

 

 

Bron: news.com.au