Nieuws/Binnenland
1020617
Binnenland

Limburgs Kerstcircus

Van 22 december tot en met 5 januari wordt in Sittard en Geleen alweer voor de negende maal het Limburgs Kerstcircus georganiseerd.

Het circus vol internationale artiesten was vorig jaar een groot succes, en ook dit jaar belooft het programma veel goeds.

De organisatie beseft dat in tijden van crisis er best wel wat meer gelachen mag worden. Daarom is er gekozen voor de komedieopzet, afgewisseld met spectaculaire acts. Na ruim twee uur vol circus, variété en theater kan het niet anders dan dat u met een 'smile naar van oor tot oor' naar huis gaat. Althans, dat wordt door de organisatie verzekerd.

Het Limburgs Kerstcircus heeft onder meer de beschikking over de komische illusionisten Scott and Muriel, die meerdere internationale prijzen in de wacht sleepten. Daarnaast bevat het programma onder anderen de Amerikaanse clown 'Grandma', een hondenact met Paolo Folco, trapezeartiest Oleg Spigin en de evenwichtskunstenaar Jimmy Enoch.

Toegangskaarten zijn beschikbaar via de website vanaf €14,95 per persoon. Voor meer informatie, kijk op www.limburgskerstcircus.nl