Nieuws
1020753
Nieuws

Voor jou gelezen!: Barista!

Koffie, liefde en muffins

Barista! is het nieuwste doorlees boek van Elsbeth Witt. Twintigers met keuzestress, het leven kan nog alle kanten op..

Laura werkt in de koffiebar Barista!, een lekker ouderwets koffiebarretje met vieze kleedjes op de grond,. ,,Ah, een echte Italiaan heeft alleen goede koffie nodig, dus wat nou facebook, muffins en nieuwe kleedjes!” roept haar baas Luigi altijd.

Tijdens haar opleiding nam Laura een bijbaantje in Barista!, maar is er na haar studietijd blijven hangen. Tegenwoordig werkt zij er samen met haar vriendin Iris.

Kritische jongedame

Ondanks de leuke baan en haar goede vriendin mist Laura iets in haar leven. Liefde…het blijft een lastig onderwerp. Laura is nogal kritisch.  ,,Blonde krullen, blauwe ogen en sproeten. Jajaah dat weet ik nu wel”, roept Iris af en toe wanhopig.

Achter de koffiebonen loopt het leventje van Laura ogenschijnlijk net zo langzaam als dat van de klanten. De dag gaat over in de avond, nacht en dan is het gewoon weer ochtend. Tot die ene dag, dat ze oog in oog komt te staan met een oude vriendin die ook nog eens haar leven heeft verwoest.

Mysterieuze jongen

Tegelijkertijd valt haar oog opnieuw op die jongen, die eigenlijk haar type niet is. Elke ochtend staat hij bij haar aan de bar om een meeneemkoffie te bestellen. Niet haar type? Waarom denkt zij dan zo vaak aan hem? Waarom is hij zo ongelooflijk mysterieus en hot? Opeens beseft Laura dat ze verliefd is op een man die volgens haar vastgeroeste denkpatroon eigenlijk niet bij haar past.

Het boek Barista! Is een heerlijke roman,. Niet alleen spannend, maar ook grappig, romantisch en ontspannend. Koffie, liefde en muffins.. wat wil je nog meer?

Nou, doe ons ook maar meteen deel twee en drie!

Barista! – Elsbeth Witt

Roman; Xanderuitgevers; 206 blz.

Waardering: 3,5 ster