Nieuws
1021792
Nieuws

Gesprek van de dag

Brad Pitt viert 50e verjaardag

Het is misschien moeilijk te geloven, maar niemand minder dan Brad Pitt mag vandaag een Abraham in zijn tuin zetten. De succesvolle acteur viert namelijk vandaag zijn 50e verjaardag.

Brad werd vijftig jaar geleden geboren in Oklahoma. In zijn pubertijd begon hij aan een studie journalistiek. Dit was echter van korte duur want al snel vertrok Pitt naar LA voor acteerlessen. Om die te kunnen bekostigen, speelde hij een bijrol in de televisieserie Dallas. Niet snel daarna volgde zijn grote doorbraak met de film Thelma en Louise. Daarna ging het in sneltreinvaart en is de talentvolle acteur regelmatig op het witte doek te bewonderen.

Vrouwen

In 2000 stapte Pitt in het huwelijksbootje met Friends-actrice Jennifer Aniston. Daarvoor had hij relaties met Juliette Lewis en Gwyneth Paltrow. Aan zijn relatie met Aniston kwam een einde toen Pitt op de set van Mr. en Mrs. Smith viel voor actrice Angelina Jolie. Het stel heeft drie biologische kinderen: Shiloh, Vivienne en Knox. Daarnaast adopteerde het hollywoodkoppel drie kinderen: Maddox, Zahara  en Pax.

Meest sexy man ter wereld

Brad Pitt werd meerdere malen uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld. De begeerde acteur wisselde regelmatig van kapsel, kwam op de proppen met een modieuze bril en dook uit het niets op met een baardje. VROUW heeft een aantal foto's van deze aantrekkelijke acteur op een rij gezet.

Vind jij Brad Pitt nog even aantrekkelijk als vijftig jaar geleden? Of vind je hem misschien nu wel knapper?Praat met ons mee!