Nieuws/Binnenland
1022044
Binnenland

Speel Skylanders op de tv

LG heeft het mogelijk gemaakt om op zijn smart tv’s Skylanders Battlegrounds te spelen zonder spelcomputer. Bij aankoop van een nieuwe tv krijg je tijdelijk het basispakket cadeau met de Portal of Power en drie Skylanders-poppetjes. De game wordt aangestuurd met de meegeleverde LG Magic Remote.

Mocht je al een geschikte televisie hebben en toevallig ook één van de Skylanders-game en accessoires voor de console? Dan hoef je alleen het spel via de LG App store kosteloos te download. Alle poppetjes werken ook gewoon in Skylanders Battlegrounds.

“Skylanders Battlegrounds is een hit onder kinderen, maar veel ouders spelen ook graag mee. Dat het spel nu voor LG Smart TV beschikbaar is, brengt de familie weer bij elkaar om samen een spelletje te spelen,” zegt Bas Dekker, commercieel Directeur bij LG Electronics Nederland. “De TV is nog steeds een middelpunt van het gezin en wij willen ervoor zorgen dat jong en oud plezier heeft van LG Smart TV. Ons streven is om steeds meer content te bieden voor ouders, kinderen, opa’s en oma’s.”