Nieuws
1022209
Nieuws

Cadeaugids voor de huishoudfan

Oh, hoe heerlijk is het om een goed georganiseerd huishouden te hebben! Onze huishouddeskundige Zamarra Kok selecteerde acht super handige en betaalbare 'must haves' voor onder de kerstboom.

Ramenzeemset

Ramen zemen ging nog nooit zo snel. Maak de speciale microvezelhandschoen vochtig zeem het raam er mee, nadrogen met de wafeldoek, klaar. Geen emmers, geen schoonmaakmiddel en vooral... geen strepen!

Vanaf €38,90 via www.jemako.com

Sokkenclips

In 2014 nooit meer sokken sorteren, of sokken kwijt raken? Schuif ze dan aan een sokkenclip. Daarna kunnen ze zo de wasmand, de wasmachine en zelfs de droger in.  Met handig haakje als je ze aan de waslijn wilt hangen.

Je krijgt 20 clips voor €9,95 via  www.sockstar.nl

Knopenfixer

TIC is een draadloze oplossing om knoopjes vast te maken. Het gaat supersnel en je hebt geen naald, draad of geduld meer nodig! Het is geschikt voor standaard knoopjes in normale stof.

In een doosje zitten vier knoopjes voor € 4,95 via www.gezinnig.nl

Doorganizer

Ik kan niet meer zonder mijn 'doorganizer'. Hang hem aan de deurknop en je gaat nooit meer op pad zonder sleutels, zonnebril of mobieltje.

In rood, wit, paars of zwart voor €9,95 www.igadgets.be/nl/doorganizer

----

Kun je wel wat tips voor in het huishouden gebruiken? Stel je schoonmaakvraag aan Zamarra hier!

----

Organizing Agenda

Met deze alles-in-één-agenda houd volgend jaar je hele huishouden onder controle. Met schoonmaak- en wastips, ruimte voor het bijhouden van klusjes en een jaarschema voor het huishouden.

Prijs €14,95  www.plan-point.nl

Lunchskins

Lunchskins zijn super handige zakjes voor je bammetje of appel: milieuvriendelijk, en eenvoudig te openen en te sluiten met de klitteband sluiting. Ook handig voor cosmetica, hondensnoepjes,krijtjes of noem maar op!

Vanaf €8,95 www.puckshouse.com

Keukenhandschoenen

Als je dan toch moet poetsen of tuinieren, dan maar in stijl met de grappige handschoenen van Gloveables. Ze zijn net iets dikker en steviger dan de gemiddelde huishoudhandschoen.

Prijs €14,95 www.gloveables.nl

Vouwplank

Netjes vouwen is geen kunst met een Sheldon vouwplank. Je legt eenvoudigweg je trui, broek of overhemd op de plank, en klapt de flappen naar binnen en klaar ben je. Zo heb je in een wip alles op hetzelfde formaat gevouwen.

€9,95 via www.icadeau.nl/

Huishoudexpert Zamarra Kok

geeft praktische vlekkentips en weet raad bij alle opruim- en huishoudproblemen. Ze schrijft sinds 2004 boeken, artikelen en blogs over opruimen en simpel huishouden. Ze is de bedenker van Speedcleaning.nl een energieke en slimme manier van schoonmaken. Haar motto is 'niet lullen maar poetsen'. Meer tips van Zamarra? Kijk op haar Facebook!

Stel jouw vraag

Heb jij een vraag voor Zamarra? Stel die dan via [email protected] en wie weet lees je antwoord binnenkort op VROUW.nl!