Nieuws/Binnenland
1022685
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Sneeuwschuiven op je boot

Sneeuwschuiven kun je op straat, maar ook op je boot. De Amerikaan Rob McCan is hier in de haven van Portland, in de Amerikaanse staat Maine, bezig met sneeuwschuiven op de boot van zijn broer.

Terwijl hier in Nederland de winter nog niet echt is ingetreden en botenbezitters in Nederlandse jachthavens nog niet hoeven te sneeuwschuiven, is het guur en winters weer in het noordelijk deel van de Verenigde Staten.

Persoonlijk moment

De Telegraaf Vaarkrant plaatst iedere dag een foto op haar site die te maken heeft met watersport en boten. Het kan een mooie foto zijn, een ontroerende moment op het water, een bootfoto met een link met het wereldnieuws, een persoonlijk moment op het voordek.

Doodgewoon

Alles is goed, zolang er maar een link is met watersport of vaartuigen. Het kan een foto zijn van een internationaal bekende fotograaf, maar ook een gemaakt door doodgewone mensen.

Stuur uw eigen foto op!

Heeft u ook zo´n foto? Stuur deze dan op naar de vaarkrant.nl, inclusief een korte begeleidende tekst. Het hoeft niet een recente foto te zijn, als ie maar een zelfgemaakt is, bijzonder is voor u en minstens 150 Kb groot is.

Redactie

Misschien wordt hij geplaatst op het bestbekeken watersportaal van Nederland. Zet er wel even een telefoonnummer bij - alleen bestemd voor de redactie natuurlijk - want vaak blijkt dat we nog vragen hebben naar aanleiding van uw inzending.