Nieuws/Binnenland
1022792
Binnenland

Comeback voor graffitigame

Het is alweer zeven jaar geleden sinds graffiti artiest en pop-icoon Marc Eckō in 2006 Getting Up: Contents Under Pressure uitbracht voor de Xbox, PlayStation 2 en PC. Inmiddels zijn we twee consolegeneraties verder en is vandaag de game opnieuw verschenen via downloaddienst Steam.

Je speelt als Trane, een graffiti artiest met de kennis van de straat, atletisch vermogen en visie om de meest gerenommeerde artiest in de stad te worden. Tijdens je avontuur stuit je op de duistere plannen van de burgemeester. Gebruik je vechtkunsten en graffiti om de burgervader te ontmaskeren als corrupte tiran.

"Terwijl we ons voorbereiden op de volgende evolutie van onze geliefde franchise, zijn we verheugd om de oorspronkelijke Getting Up opnieuw uit te brengen voor een nieuw publiek via Steam in samenwerking met Devolver Digital," laat Marc Eckō weten. "Devolver Digital heeft elke cutting edge game die ik het afgelopen jaar heb gespeeld uitgebracht en ik kan mee geen betere partner voorstellen. "

Marc Eckō's Getting Up: Contents Under Pressure is tot 19 december met 50 procent korting te downloaden voor €6,99. De reguliere prijs is €13,99.