Nieuws
1022927
Nieuws

Kerstgroet swingend van start!

Een lawine aan warme reacties stort over ons uit, met goede wensen en mooie verrassingen voor de thuiszorg. Ga zo door! Vandaag gaat onze actie Kerstgroet aan de Thuiszorg swingend van start met het Telegraaf Kerstconcert in Den Haag.

Velen beschrijven hun waardering in Speurders, die we zoveel mogelijk afdrukken in de Kerstkrant. Anderen sturen roerende verhalen. Ook het bedrijfsleven laat zijn menselijke gezicht zien.

„Natuurlijk doe ik mee”, zegt Atilay Uslu van luchtvaartmaatschappij Corendon. Vijf vliegreizen stelt hij ter beschikking en hij belooft volgende week nog een verrassing. Liefst 570 thuiszorgers zijn gratis uitgenodigd voor een show van Tineke Schouten door Senf Theaterpartners. Bij de nieuwste oogst aan cadeautjes horen ook de honderden kalenders en agenda’s van de Kalenderwinkel. En bij 100 verzorgers vallen er Merci-chocolaatjes in de bus.

Botenverhuur Ottenhome in Kortenhoef biedt aan dat álle thuiszorgers gratis een zeilboot kunnen huren, op de maandagen van komend seizoen. Afgelopen week werden de thuiszorgers al hier en daar verrast. Zelfs het kabinet deed al een duit in het zakje met een enorme kerstkaart. Doe ook iets terug en meldt u nog vandaag op kerstgroet@telegraaf.nl

U kunt ook gratis een Speurderbericht aan een medewerker uit de thuiszorg plaatsen, eventueel met foto. Het kan een bedankje zijn of een ervaring, ook als u zelf in de thuiszorg werkt! Al uw Speurders komen in de kerstkrant van 24 december. Ga naar www.speurdersindekrant.nl/kerstgroet/