Nieuws
1023583
Nieuws

Jamai scoort top-4 notering

Gisteravond vertolkte Jamai een prachtige intieme pianoversie van de wereldhit 'Wake Me Up' van Avicii in het programma Beter dan het origineel. Zijn uitvoering kreeg een staartje...

Direct na de uitzending van het SBS6-programma kreeg zijn versie een mooie top-10 notering in iTunes. Op dit moment staat het nummer zelfs op nummer vijf in de lijst.

Daarmee is het exact tien jaar geleden dat Jamai, dankzij een televisieprogramma, weer een mogelijke hit aan zijn lijstje kan toevoegen.

"Ik zou het geweldig vinden als mij met dit bijzondere liedje een nummer 1 hit gegund wordt. Ik vond het fantastisch en inspirerend om met dit nummer aan de slag te gaan", vertelt Jamai.

In Beter dan het origineel draait alles om wereldhits, maar dan in een compleet nieuw jasje. Onder leiding van Jeroen van der Boom nemen in iedere aflevering zes Nederlandse topartiesten het tegen elkaar op in een aantal verrassende muzikale duels en duetten. Zij dagen elkaar uit om van de grootste hits aller tijden een geheel nieuwe versie te maken.