Nieuws
1024955
Nieuws

Online winkelen goedkoper!

Dag Sinterklaasje, hallo Kerstman! Alle pepernoten kunnen weer weg en de kerstboom mag versierd worden.We gaan  namelijk gewoon door naar het volgende festijn. En een feestje betekent wederom cadeautjes! We hoorden al dat Sinterklaas liever online zijn presentjes kocht, waarom? Omdat sommige producten online veel goedkoper zijn! VROUW zet deze  producten voor je op een rij. Het kerstwinkelen kan beginnen dames, en dat gewoon languit vanaf de bank...

Tickets:

Wil je naar een concert, de woonbeurs, voetbal of een schaatsshow?  Online maak je de beste kans om aan een kaartje te komen! Je ziet namelijk meteen of iets uitverkocht is of niet en het is meestal goedkoper(bijvoorbeeld online veilingen)! Ook kun je op internet direct prijzen vergelijken, zo weet je meteen wanneer je de beste deal hebt.

http://www.concertkaarten.nu/

http://www.ticketveiling.nl/avondje-uit/theater/s178

Boeken

Geen zin om een hele dag marktjes af te gaan zoekend naar een tweedehands boek? Zoek het boek online! Met een paar klikjes bestel je gemakkelijk het (tweedehands) boek van jouw keuze. Ze zijn vaak maar enkele keren gebruikt en sommige zijn zelfs nog gloednieuw!

http://www.bol.com/nl/m/nederlandse-boeken/tweedehands-boekenmarkt/index.html

Vluchten en hotels

Wie gaat tegenwoordig nog naar een reisbureau, als je alles net zo makkelijk vanuit huis kunt regelen?  Daarbij worden er geen extra transactiekosten gerekend en zijn er ook genoeg online-only deals te vinden op internet. Je kunt dus dubbelop profiteren!

www.skyscanner.nl

www.expedia.nl

TV’s

Natuurlijk wil je zien hoe de beeldkwaliteit is van een televisie, ga daarom ook zeker naar de winkel, maar laat je portemonnee thuis en doe slechts onderzoek. Keuze kunnen maken? Ga dan achter je laptop op zoek naar de beste deal, bestel hem en hij wordt netjes en vaak gratis bij jou thuis afgeleverd, ideaal toch?

http://www.vergelijk.nl/

Kleine elektronica

Hierbij geldt hetzelfde als bij de tv, doe onderzoek in de winkel en bestel je product online. Via internet kan je rustig vergelijken en kijken welke site voor jou de beste deal heeft. Je kunt ook nog kiezen om voor een tweedehands product te gaan. Let hierbij wel op voor veilige betaalmogelijkheden om problemen te voorkomen.

http://elektronica.tweedehands.net/

Dvd’s, cd’s, spelletjes

Deze producten kan je sowieso niet testen als je in de winkel bent. Daarbij zijn de deals die je online vindt vaak nog goedkoper dan bijvoorbeeld de dvd’s die in de schappen liggen voor de zogenaamde 'helft van de prijs'. Let wel op dat de site waar je de producten koopt veilig is, er kunnen ook sites tussen zitten die illegale dvd’s, cd’s en/of spelletjes verkopen.

http://www.beslist.nl/products

Speelgoed

Speelgoed wordt vaak maar voor enkele jaren gebruikt omdat het kind natuurlijk groeit. Je kunt dus prima online tweedehands speelgoed kopen voor vaak de helft van de winkelprijs. Er zijn ook enkele online outlets waar het speelgoed met fikse kortingen verkocht wordt.

http://www.cheepa.nl/?gclid=CKXd6LbSm7sCFQZf3godrFMA1Q

http://www.outletwebstore.nl/speelgoed