Nieuws/Binnenland
1032536
Binnenland

'Vrouw gedwongen om minnaar te vermoorden'

De rechtbank in Rotterdam behandelt vandaag de zaak tegen een 50-jarige man die zijn echtgenote ertoe zou hebben aangezet om haar minnaar dood te schieten.

In februari van dit jaar werd de 44-jarige Ramazan K. doodgeschoten terwijl hij in zijn auto zat voor een moskee in de Emmastraat in Vlaardingen. De trekker werd volgens Justitie overgehaald door de toen 36-jarige Semra K. Zij zou hebben gehandeld in opdracht van haar echtgenoot, Mahmut B.(50). Het slachtoffer was de minnaar van Semra K.

Mahmut B. zou zijn vrouw hebben verkracht en geslagen met een riem om haar te dwingen de moord te plegen, zo betoogt Justitie. Zij staat morgen terecht. De zaken tegen Mahmut B. en Semra K. worden apart behandeld, omdat de vrouw niet in één ruimte durft te zijn met haar echtgenoot.

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");