Nieuws/Binnenland
1032611
Binnenland

Ballen swappen

Swappen betekent ruilen en is helemaal in. Dus waarom zouden we geen kerstspulletjes swappen?

Tijdens KerstCreaties,  van donderdag 28 november t/m zondag 1 er naar hartenlust geruild worden. De Nederlandse Vereniging voor Swappers bedacht voor KerstCreaties een speciale swap: Neem je oude (bruikbare, maximaal 10) kerstballen mee en zoek een paar leuke nieuwe uit in de ruilstand van de swappers.

De nostalgie is dit jaar niet te missen tijdens de 13e editie van de KerstCreaties beurs. Direct bij binnenkomst waant de bezoeker zich in een ouderwets gezellige kerstsfeer. De geur van kerstgroen en vers gebakken wafels komt je tegemoet. In de verte klinken kerstkoren en schittert de rijk gevulde kerstboom.  Het wordt dit jaar ouderwets gezellig met ruim 200 sfeervolle stands met duizend-en-een leuke hebbedingetjes voor elk budget en voor jong en oud. 

Zwieren op de schaatsbaan

De grote schaatsbaan wordt een publiekstrekker. Naast de schaatsbaan is gezorgd voor een stand met Koek & Zopie. De schaatsen zijn gratis te huren bij de schaatsbaan.

Meer informatieDe beurs is donderdag 28 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag 29 november is de beursvloer geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00 entree. Volwassene betalen € 11,50. Voor € 1 per persoon kunnen bezoekers gebruik maken van de pendelbussen tussen station ’s-Hertogenbosch en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

http://www.kerstcreaties.nl