Nieuws
1035503
Nieuws

Ruilen? Pedicure voor verblijf

Reizigers die in Italië tussen 18 en 24 november in een Bed&Breakfast verblijven, kunnen wel eens heel voordelig overnachten. In deze periode is het namelijk de ’Week van de Ruilhandel’ en zou het zo maar kunnen dat je voor een saxofoon- of Engelse les een prima verblijf kunt hebben in een van de duizenden deelnemende B&B’s en guesthouses in heel Italië, waaronder alleen al 83 in Rome.

De actie wordt georganiseerd door bed-and-breakfast.it en het concept is simpel: in plaats van te betalen voor een verblijf met geld kunt u dat doen met goederen of diensten. Sommige B&B’s komen zelf met suggesties.

Zo vraagt een B&B in Modena om CocaCola-spullen en in Sardinië kun je gratis verblijven na een pedicure. Maar ook Engelse of yogalessen, traditionele Indiaanse kleding of een waterkoker komen voor op de ruillijst.

Om gebruik te maken van de Ruilweek kunnen reizigers rechtstreeks contact opnemen met de B&B van hun keuze en vragen naar de ’ruilvoorwaarden’. Je kunt echter ook je ruilwaar bekend maken op de website en in welke regio je wilt verblijven. Geïnteresseerde B&B’s nemen dan contact met je op.