Nieuws/Binnenland
1041401
Binnenland

Viva Las Vegas

Kamers waar je mond van open valt

Als geld geen rol speelt, dan is de 'sky' letterlijk 'the limit' voor een luxe verblijf in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Bijna elk resort aan de beroemde Strip heeft iets 'speciaals' voor gasten met geld.

The Villas, Mirage

The Villas van het Mirage Hotel en Casino doen aan als een privéwoning. Deze exclusieve kamers liggen ver weg van het resort, zodat je ongestoord kunt chillen. Gasten kunnen naar binnen via verborgen deuren. Binnen in The Villas is de leefomgeving kleurrijk en modern gedecoreerd. Natuurlijk is er een privézwembad, een grote grill en een heerlijke zitplaats buiten, waarmee The Villas zich echt onderscheidt.

The Sky villas, Aria

The Sky Villas in Aria kan gemakkelijk concurreren met elk willekeurig penthouse in de Upper East Side van Manhattan (New York). Via een verbluffende trap kun je uitkijken over een super grote woonkamer. Door de glazen muren heb je een geweldig 360 graden-uitzicht en kun je in de kamer gemakkelijk een groot feest geven. En ben je juist op weg naar een ander feest dan kun je je opfrissen in je privé beauty salon.

The Presidential suite, Bellagio

Met een enorme eetkamer en privé bar is de Presidential Suite van het Bellagio de perfecte plek om een directievergadering te houden of een privéfeest te geven. De muren van de kamer zijn hier en daar bekleed met kussens, die tegelijk een geluidsbuffer vormen als het feestje iets te luidruchtig is. Als een over-the-top extraatje is de suite voorzien van parfum en toiletartikelen van het merk Gucci.

 

 

The Presidential Suite, Four Seasons

De Presidential Suite van het Four Seasons heeft misschien wel het mooiste uitzicht over Sin City. Ook hier een 360 graden-uitzicht maar dan vanuit elke kamer in de suite. Het prachtige pauw-blauwe en lime groene decor zorgt voor een verleidelijke, maar toch rustgevende aanwezigheid. Deze kamer is het perfecte toevluchtsoord voor een zakenreis of een klassiek Vegas-uitje.

 

 

Nobu Hotel penthouses, Ceaser's Palace

Wat is een verblijf in Las Vegas zonder bezoekje aan het grote Ceasar's Palace? Het geheel nieuwe Nobu Hotel Penthouses is een ideaal optrekje voor een klassiek over-the-top Vegas weekend. Elke suite beschikt over een zogenoemde grandroom, met een pooltafel en hoge plafonds, allemaal ontworpen voor 3-D televisie en entertainment voor de eliten onder ons. De slaap- en badkamers zijn helemaal feng shui uitgerust om zo een balans te krijgen met de drukke leefruimte. Op zoek naar een hapje? Deze suites zijn de enige hotelkamers in het land waar je roomservice kun krijgen van het wereldberoemde, puur Japanse Nobu Restaurant.

 

Bron: Fox News