Nieuws/Binnenland
1041753
Binnenland

BioWare schoont SWTOR-namen op

Gamers die Star Wars: The Old Republic tijdelijk links hebben laten liggen, doen er goed aan om het spel weer op te pakken. BioWare gaat namelijk de namen opschonen van personages die niet verder gekomen zijn dan tot level 30. Vanaf 12 november gaat het nieuwe beleid in.

De nieuwe maatregel geldt alleen voor de free-to-play spelers en niet voor de abonnees. De namen van personages onder level 10 van spelers die 60 dagen niet online zijn geweest worden gewist. Hetzelfde geldt voor gamers die 120 dagen niet hebben gespeeld met hun character van onder level 30.

Heb je ooit wat gekocht in die Star Wars: The Old Republic? Dan ben je een zogenoemde ’preferred status player’ en is BioWare iets minder streng. Onder level 10 ben je pas in de problemen als je 90 dagen offline bent geweest en onder level 30 is dat 180 dagen.

Naast abonnees worden ook spelers boven level 30 niet getroffen door de maatregel. Wie de namen zijn personages niet kwijt wil raken, hoeft alleen met elk karakter eenmaal in te loggen voor 12 november.