Nieuws
1044422
Nieuws

Blof leeft mee met Anouk

Blof-zanger Paskal Jakobsen vindt het moedig dat Anouk haar Symphonica in Rosso-concert heeft afgelast.

Op zijn Facebookpagina neemt hij het op voor de zangeres.

"Als je stem het niet doet zijn er toch maar weinig beroepen die je niet meer kunt uitoefenen. Je kunt prima naar kantoor of een deur schilderen, maar een zanger zonder stem kan niet zingen. Ik voel mee met Anouk", schrijft Paskal.

Ook heeft hij een verklaring voor het feit dat Anouk haar fans niet eerder heeft ingelicht. "Dat kan mijn inziens alleen maar te maken hebben met het feit dat ze gedacht heeft dat het toch zou moeten lukken. Dat het met wat prednison en pijnstijnstillers het einde van de avond wel te halen valt. Maar heel goed kan het nooit zijn als je niet in vorm bent dus het is een moedige beslissling."

Zelf heeft Jaksobsen in het verleden wel eens met een zware griep op het podium gestaan en die dag herinnert hij zich als de dag van gisteren. "Ik herinner mij die avond als een hele pijnlijke worsteling. Niet alleen was iedere noot op de rand van vals, het deed zo ontzettend veel pijn. Zingen doet soms pijn, ik denk dat weinig mensen zich dat realiseren. We hadden die niet moeten doen. Zoals ook Anouk deze niet moet doen."

De zeeuw hoopt dat fans van Anouk begrip hebben voor deze lastige beslissing. "Het is overmacht. Sterkte Anouk en spuug ze in de bek bij de volgende show", sluit hij zijn bericht af.