Nieuws
1044604
Nieuws

Blok: KPN niet te koop!

,,KPN staat niet te koop." Dat zegt topman Eelco Blok uitdrukkelijk in de persconferentie die vanmorgen om 9 uur aanving. Blok zal aanblijven en doorgaan, zegt hij zelf. Het afhaken van de Mexicanen had niet met de hoogte van het bod te maken. ,,Het ging ook om de zaken rond voorwaarden rond bijvoorbeeld werkgelegenheid, en pensioenen."   'DE MEXICANEN NEMEN GEFRUSTREERD AFSCHEID' In DFT TV bespreekt chef van De Financiële Telegraaf Ronald Veerman de situatie van KPN.

Klik hier voor het DFT-dossier over KPN met het laatste overnamenieuws en de actuele koersontwikkeling

Wat dat betreft was de ingreep van de Stichting KPN een belangrijke ingreep binnen dit hele proces. Blok blijkt positief over de toekomst. Als KPN de huidige strategie voort weet te zetten dan zal het bedrijf meer waard worden, aldus Blok.

Onder andere de claimemissie en de verkoop van E-Plus vallen binnen die strategie, die het bedrijf uiteindelijk meer waard moet maken. ,,Het zijn vooral de kortetermijn-aandeelhouders die nu uitstappen." Eelco Blok zei donderdagochtend ook te verwachten dat hij opnieuw met América Móvil, dat 29,8% van de aandelen bezit, aan tafel moet.