Nieuws
1045117
Nieuws

Straatracer rijdt Ferrari F50 in de prak

VIDEO - Het ene moment zigzag je nog met je Ferrari F50 met hoge snelheid door het verkeer in New York en het volgende moment staat je dure auto total loss bij een sloopbedrijf.

Veyron

De eigenaar van deze zwarte Ferrari F50 liet zijn trots graag zien in de straten van New York en was recentelijk nog te zien in een video, waarmee over de openbare weg racete samen met een Bugatti veyron Super Sport.

Ongeluk

Hoewel alles in die video goed gaat, is er daarna wel een ongeluk gebeurd. De details zijn niet bekend, maar op internetfora wordt gezegd dat de bestuurder onwel is geworden door koolstofmonoxide uit een lekkende uitlaat. Daarna zou hij met 50 mijl per uur tegen een boom zijn geknald.

Schade

De Ferrari incasseerde zware schade aan de voorzijde en in de voorruit is nog duidelijk te zien waar de bestuurder het glas heeft geraakt. Die kwam er overigens vanaf met lichte verwondingen, al zullen zijn portemonnee en ego wel zwaar geraakt zijn.

Veiling

De F50 zou één van de twee exemplaren zijn die in Amerika in het zwart werd geleverd en wordt nu geveild bij een sloopbedrijf. Het hoogste bod staat momenteel op 103.000 dollar.

 

Hier de auto in betere tijden in actie:

 

En hier het treurige resultaat bij de sloper:

 

Ten slotte nog een uitgebreide video van de F50 die samen met een Bugatti Veyron Super Sport en andere supercars door New York scheurt: