Nieuws
1045196
Nieuws

Korting met wit jurkje

Terwijl we hier onze donkere winterspullen maar weer uit de kast hebben getrokken introduceert Aruba de Little White Dress Night. Bezoekers worden hierbij aangespoord om elke maandag in wit gehuld op stap te gaan. Steekt zo lekker af bij een bruin kleurtje.

Wie zich in een little white dress hijst kan elke maandagavond bij de hotste clubs, bars en restaurants gebruik maken van speciale arrangementen en exclusieve kortingen. Of je nu een biertje drinkt in de befaamde Local Store in Oranjestad, je tegoed doet aan een uitgebreid diner in een van de hotels, of onder de sterrenhemel op het strand een cocktail drinkt; op maandagavond ontdek je het lokale uitgaansleven in stijlvol wit.

Bezoekers kunnen in Palm Beach Plaza genieten van de wekelijkse 'Little White Dress Night kick-off party' met shop- en eetbelevenissen, live muziek en een 45-minuten durende carnavalsshow waarbij carnavalsdansers in smetteloos witte kostuums het publiek vermaken.

Bij verschillende deelnemende restaurants en bars kunnen mensen zich tegen een speciale prijs tegoed doen aan een keur aan toepasselijke hapjes en drankjes zoals witte wijn, sangria en witte desserts.

Bij Brickell Bay Sand Beach Lounge wordt op de maandagavond de enige echte 'Little White Dress Karaoke Night' georganiseerd, met een bijzondere witte happy hour en gratis shots voor iedereen die het podium durft te betreden om te zingen.