Nieuws
1045203
Nieuws

Sinéad O'Connor stuurt vijfde brief aan Miley Cyrus

Sinéad O'Connor kan het conflict tussen haar en Miley Cyrus maar niet loslaten en dus heeft ze de zangeres voor de vijfde keer een brief gestuurd.

De Ierse zangeres eist namelijk nog altijd excuses van de Wrecking Ball-zangeres.

"Laat ik het nog een keer zeggen. Je moet je excuses aanbieden voor het belachelijk maken van ieder persoon die ooit, openlijk of privé, hulp heeft gezocht om zijn of haar zelfmoord te voorkomen", schrijft een beledigde Sinéad op haar website.

Ook vindt de O'Connor dat de blondine sorry moet zeggen voor het belachelijk maken van mensen met een psychische ziekte. ''Pesten veroorzaakt zelfmoord. Daarom moet je je excuses aanbieden. Het is heel simpel. Elke dag gaan er mensen dood door zoiets als wat jij hebt gezegd. Het is niet moeilijk om sorry te zeggen. Als je het doet, red je levens."

De social media-ruzie tussen de zangeressen ontstond vorige week nadat Miley haar collega vergeleek met de geestelijk instabiele Amanda Bynes. Daarop reageerde Sinéad met verschillende brieven waarin ze haar advies gaf: "De muziekindustrie geeft helemaal niks om jou of om andere artiesten. Ze zullen je prostitueren en je laten denken dat je dat zelf wil."