Nieuws/Binnenland
1045278
Binnenland

Zoektocht naar vermiste Tamara (36)

Zeker 20 defensiemedewerkers zoeken dinsdag naar een vermiste vrouw in de omgeving van het Oostvoornse Meer. De 36-jarige Tamara Sparreboom wordt sinds 26 september vermist vanuit het Delta Ziekenhuis in Rotterdam. Haar telefoon is voor het laatst gesignaleerd in de buurt van het meer. Dat liet de politie weten.

De vrouw ging op 25 september met verlof, maar meldde zich niet bij haar verblijfadres. Haar familie maakt zich grote zorgen en vreest dat ze zichzelf wat aandoet. Burgernet en de website vermistepersonen.nl hebben haar signalement verspreid. De politie vraagt via Twitter hulp. Er worden ook flyers verspreid in de omgeving van Oostvoorne, waar haar mobiele telefoon een signaal heeft afgegeven.

De politie is sinds de dag van haar verdwijning bezig met een uitgebreide zoektocht. De afgelopen week doorzocht de politie meerdere keren het gebied rondom het meer, met onder meer een politiehelikopter, speurhonden en een boot met sonarapparatuur.

De vrouw werd het laatst gezien in een kaki wollen broekpak, grijze sportschoenen en een zwarte jas. Tamara heeft een litteken in de hals en een tatoeage van een bloem op een van haar schouderbladen.