Nieuws
1045291
Nieuws

Topdrukte op OverGeld Hypotheekspreekuur

Moet ik wel of niet aflossen, kan ik mijn hypotheek oversluiten en wat te doen bij overwaarde of onderwaarde? Lezers van Telegraaf OverGeld stuurden 400 vragen in bij het Hypotheekspreekuur.

Vijf hypotheekadviseurs zijn op de redactie van De Telegraaf aanwezig om hypotheekvragen te beantwoorden. Er zijn vooral veel vragen over de verruimde schenkingsvrijstelling die sinds 1 oktober geldt.

 

Prijswinnende adviseurs

De adviseurs van Hoffelijk Financieel (Wesley van 't Hoofd, Edwin Deijs en Rob Timmermans), Schreuder consult en training (Lex Schreuder) en De Financiële Makelaar (Harrie-Jan van Nunen, tevens columnist op OverGeld.nl) werden in de afgelopen jaren uitgeroepen tot Erkend hypotheekadviseur van het jaar.

Vanaf 12 uur kunnen lezers geen vragen meer insturen. Wel besteden we binnenkort op de OverGeld-pagina in de krant van zaterdag en op OverGeld.nl aandacht aan de belangrijkste vragen.

 

Meer weten?

Hebt u toch nog vragen over hypotheken, dan kunt u op onze speciale hypotheeksite terecht. Ook organiseren we donderdag 17 oktober samen met MoneYou een online seminar over het zelf afsluiten van uw hypotheek. Schrijf u hier in.