Nieuws
1048220
Nieuws

VROUW spelletjes

Spelletjesrecensie: Woordzoeker

Houd je van lekker puzzelen en wil je spelenderwijs je kennis vergroten? Laat je dan verrassen en probeer het spelletje Woordzoeker uit.

Woordzoeker is een uitdagend spel waarbij je kennis en reactievermogen flink op de proef worden gesteld. Op je gemak de woorden zoeken? Daar is geen sprake van! Met een deadline van 99 seconden word je telkens weer uitgedaagd om zo snel mogelijk de woorden te vinden. Een race tegen de klok dus!

---Speel Woordzoeker hier---

Elk level van Woordzoeker is gekoppeld aan een speciaal thema. Dacht je alle steden en beroepen al te kennen? Dan kun je er nog eens flink naast zitten. Zo zul je gedurende het spel meermaals bijzondere en aparte woorden tegenkomen waar je wellicht nog nooit eerder van hebt gehoord.

Hup, opschieten!

Naast de verschillende thema’s, worden de woorden per level steeds langer en ingewikkelder. Hoewel er herhaaldelijk dezelfde soort thema’s en woorden voorbij komen, is dit niet storend. Bovendien ben je druk bezig om de tikkende tijdbom op tijd te stoppen.

---Meer spelletjes vind je hier---

Kun je maar slecht tegen tijdsdruk en ben je alles behalve stressbestendig? Dan is het waarschijnlijk een beter plan om de andere spelletjes uit te proberen! Maar voor wie een goede woordenschat heeft of deze juist wil uitbreiden en snel actie kan ondernemen, is het spel Woordzoeker de ultieme uitdaging. Pas wel op. Voordat je het weet, ben je verslaafd!

Beoordeling: 3 sterren

  • 1 ster: slecht
  • 2 sterren: matig
  • 3 sterren: goed
  • 4 sterren: zeer goed
  • 5 sterren: briljant

Wat is jouw lievelingsspelletje? Mis je nog spelletjes op het VROUW spelletjesplatform? Laat het ons hieronder weten!