Nieuws/Binnenland
1057743
Binnenland

Kom naar het VROUW vriendinnen weekend!

Weekend weg met je beste vriendinnen

Samen met je allerbeste vriendinnen genieten van een weekendje weg; dat wil toch elke vrouw? Heb jij even geluk! VROUW organiseert voor het tweede jaar op rij het VROUW vriendinnen weekend; een weekend dat je écht niet wil missen!

3500 vrouwen genoten vorig jaar van een weekend boordevol optredens, workshops, lekker eten en drinken. 79 procent van die dames zou vriendinnen aanraden dit jaar ook te gaan.

De hint is duidelijk dames! Was je er vorig jaar niet bij, maar ben je vastberaden het vriendinnen weekend dit jaar niet aan je voorbij te laten gaan? Kom dan van 22 tot en met 25 november naar Center Parks De Eemhof. Vergeet niet je Winter Wonderland kleding mee te nemen…

Nick & Simon

Overdag organiseren wij tal van workshops, proeverijen en andere activiteiten. 's Avonds kun je maar beter je dansschoenen aantrekken: niemand minder dan Nick & Simon komen namelijk voor ons optreden. Maar dan gaan we nog niet huis! Want een dj staat al klaar, zodat we tot in de late uurtjes door kunnen dansen.

Informatie VROUW vriendinnen weekend 2013

Datum: 22 t/m 25 novemberLocatie: Centerparks de Eemhof te ZeewoldeThema: Winter wonderland

Klets mee

Ga jij naar het VROUW vriendinnen weekend en wil je daar alvast over kletsen met ons of vriendinnen op social media? Gebruik op Twitter dan vooral de hashtag #vrouwvw of kom een kijkje nemen op onze Facebook evenementenpagina! 

 

 

Het VROUW vriendinnen weekend wordt mede mogelijk gemaakt door: