Nieuws
1057858
Nieuws

Rel om foto's overleden 'Boyzone'- Stephen Gately

Er is een nare rel ontstaan over de rug van het overleden Boyzone-lid Stephen Gately. Zijn oud bandleden mogen hem niet laten zien tijdens hun aankomende concerten.

Slecht nieuws voor Ronan Keating, Shane Lynch, Mikey Graham en Keith Duff, die binnenkort een concert willen geven om het 20-jarige bestaan van hun oude groep Boyzone te vieren.

De nazaten van de in 2009 overleden Stephen Gately willen niet dat de mannen tijdens het concert foto's laten zien of zijn stem gebruiken. Dit terwijl het de bedoeling was om hem juist centraal te laten staan tijdens de show.

Shane zegt in een interview met The Sun: "Wij kunnen 'onze Steo' nergens buiten laten, maar jammer genoeg zijn Stephens erfgenamen op de achtergrond aanwezig en is het dus moeilijk om zijn afbeeldingen te gebruiken."

"Ook al was hij deel van Boyzone, ik weet niet hoe we hem kunnen verwerken in de show. De erfgenamen hebben er iets over te zeggen en soms is het moeilijk om overeen te komen wat we wel en niet kunnen gebruiken."

"Mensen denken verschillend over wat goed en fout is. Ik wil geen namen noemen, ik zeg gewoon de erfgenamen."

Volgens bronnen is het niet Stephens man Andres Cowles die dwars ligt, maar zijn het familieleden en zou het -helaas- om geld gaan.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...