Nieuws/Binnenland
1061145
Binnenland

Vrouw doodgestoken in Den Bosch

Een 19-jarige vrouw uit Zweden is dinsdagochtend overleden nadat ze in een brandgang in Den Bosch was neergestoken. De politie heeft dat gemeld.

De politie werd rond 8.20 uur gealarmeerd over de vondst van de vrouw. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Er is tot dusver niemand aangehouden.

Familie van de vrouw woont aan de brandgang en ze is daar vermoedelijk geweest. Buurtbewoners zeggen dat de jonge vrouw is aangevallen toen ze uit de brandgang kwam. Een moeder en haar zoontje die tegenover de brandgang wonen, hebben de steekpartij zien gebeuren. Een buurtbewoonster denkt dat de vrouw is opgewacht door een onbekende jongeman die ze eerder die ochtend zag staan in de buurt. De politie is op zoek naar de man.

De lange brandgang en de Leonardus van Veghelstraat in Den Bosch zijn afgezet. De technische recherche doet onderzoek en er werd een politiehelikopter ingezet.

De politie werkt met 15 mensen aan de zaak. De mobiele eenheid is dinsdagavond ingeschakeld om in de buurt naar sporen te zoeken.

Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond kort aandacht aan de steekpartij.