Nieuws
1061192
Nieuws

Officieel: nieuwe Nissan X-Trail

Nissan heeft op de autoshow in Frankfurt het doek van de nieuwe X-Trail getrokken. Deze crossover SUV komt met zowel twee- als vierwielaandrijving op de markt en is de opvolger van de Qashqai+2.

De auto plaatst zich met zijn vormgeving netjes tussen de andere leden van Nissans SUV-familie. Opvallend zijn de LED-achterlichten in een scherpe boomerang-achtige vorm. Met 19 inch wielen oogt de auto lekker robuust.

In het interieur is het NissanConnect-entertainmentsysteem te vinden. Hierin integreert de autobouwer onder andere het navigatie, entertainment en informatiesysteem. Het systeem heeft een 7 inch touchscreen en is ook te koppelen aan uw smartphone.

Optioneel 4x4

De ALL MODE 4x4i vierwielaandrijving is optioneel. Het wordt bediend met een knop in het middenconsole, waarbij de bestuurder kan kiezen tussen tweewielaandrijving, automatische detectie en Lock. Bij de laatste functie beschikt de auto altijd over kracht op alle wielen.

Over de motoren wil Nissan nog niets vrijgegeven. Meer informatie zal over een tijdje volgen. De nieuwe X-Trail moet begin volgend jaar op de markt verschijnen.