Nieuws
1061253
Nieuws

Unieke sterrenhemel in Rolls-Royce Celestial Phantom

Rolls-Royce heeft weinig nieuws op de IAA in Frankfurt, maar viert wel het feit dat er al tien jaar auto's onder het bewind van moederbedrijf BMW worden gebouwd met een unieke Phantom.

De auto kreeg de naam Celestial Phantom en is een speciale uitvoering van de Phantom met verlengde wielbasis. De lak van de auto is voorzien van kleine glassplinters, wat zorgt voor een speciale glinstering.

Sterrenhemel

Het meest speciale onderdeel is echter in het interieur te vinden. Daar zien we de bekende sterrenhemel in het plafond, maar deze is anders dan bij andere auto's met deze optie. Wie goed kijkt zal namelijk sterrenbeelden kunnen ontdekken en dat komt doordat Rolls-Royce de sterrenhemel heeft geïmiteerd zoals deze was toen het bedrijf op 1 januari 2003 door BMW werd ingelijfd.

Diamanten

De Celestial Phantom is verder voorzien van speciaal leer en een unieke picknickset. Het klokje in de auto is voor de gelegenheid voorzien van vier diamanten. De auto is een one-off, dus er worden niet meer exemplaren van gebouwd. Klanten kunnen eventuele wensen voor hun Phantom wel laten realiseren door het Bespoke-programma van het merk.